Sommige bedrijven laten zich niet zo goed in één langere video vatten. Bijvoorbeeld omdat ze een aantal aan elkaar gerelateerde dingen doen die eigenlijk allemaal hun eigen (product) video verdienen. Restaurant De Batterij in Strijensas is hier zo’n voorbeeld van. Naast het runnen van een goed restaurant aan het Hollands Diep doen ze bijvoorbeeld ook aan catering & live cooking en verzorgen ze feesten in hun restaurant.

Om meer bekendheid te geven aan de diverse onderdelen van het bedrijf hebben we besloten om in eerste instantie twee korte video’s (ongeveer 30 seconden zonder aftiteling) te produceren. In deze video’s wordt er aandacht geschonken aan wat het restaurant aan diensten heeft naast het a-la-carte restaurant om zodoende niet alleen generieke aandacht voor het restaurant te genereren maar ook aan de specifieke diensten. (Kijk hier naar de eerste video.)

Benieuwd of dit iets voor uw bedrijf is en wat wij voor u kunnen betekenen op dit gebied? Neem vrijblijvend contact met ons op we bespreken graag de mogelijkheden met u!