1 Middag filmen – 3 korte video’s gemaakt.

Naast het maken van korte films proberen wij van Adviesbureau De Versnelling ook om MKBers kennis te laten maken met innovatie. Dit doen we door middel van een 1-uur durende Workshop waar we, samen met de klant, kijken naar de kansen voor innovatie binnen hun bedrijf.

Dit doen we niet alleen intern voor bedrijven, maar ook voor grotere groepen. Een voorbeeld hiervan is de vakgroep Klimaat & Duurzame techniek van Uneto VNI. Een groep leden die allemaal bezig zijn met de nieuwste technieken, maar soms vergeten dat er nog veel meer mogelijkheden zijn voor innovatie binnen hun bedrijf, bijvoorbeeld op het gebied van klantcontact.

Op 12 oktober 2016 hadden zij een bijeenkomst waarbij ADV Consultancy een Workshop Innovatie heeft gegeven om deze mensen op weg te helpen, waarbij wij ook gefilmd hebben voor een aantal korte video’s.

Video 1: Promotievideo voor Uneto VNI en de sprekers

Ter promotie van zowel onze eigen Workshop Innovatie alsmede van de Vakgroep & Uneto VNI hebben we een allereerst een korte film gemaakt als sfeer impressie van deze middag, die bovenaan deze pagina te zien is.

Video 2: Workshop Innovatie ADV Consultancy

Naast de algemene promotievideo hebben we van dezelfde beelden ook nog twee specifieke video’s gemaakt voor twee van de sprekers. Allereerst de video voor ADV Consultancy, ter promotie van de workshop innovatie.

Video 3: Zo Verkoop je een technisch product – Rob Kaspers Carrera C

En daarnaast nog een video voor Rob Kaspers van Carrera C, ter promotie van de presentaties die zij geven.

Zo hebben wij met het filmen van een middag drie verschillende video’s kunnen produceren, waardoor wij veel hebben kunnen creëren uit relatief weinig geschoten video.

Heeft u ook binnenkort een event waarvan u graag een verslag wil & een aantal video’s van de losse sprekers? Neem contact met ons op en dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u!