Een Mini documentaire is een prachtige manier om een verhaal te vertellen. Zeker als het over innovatieve dingen gaat kan een video net dat beetje extra informatie mee geven die een geschreven artikel mist. Daarom hebben wij voor ADV Consultancy deze mini documentaire geproduceerd.

Mini documentaire: 3D printers zijn niet langer de toekomst

Het Amsterdamse bedrijf Local Makers heeft de afgelopen jaren hard aan de weg getimmerd. Inmiddels zijn ze het grootste 3D print agentschap van Amsterdam en omgeving geworden en werken ze hard aan verdere uitbreiding.

Voor veel MKB bedrijven is 3D printen echter nog een ver-van-mijn-bed show. 3D printen biedt echter grote voordelen, ook voor MKB bedrijven. ADV Consultancy helpt MKB bedrijven met innovatie. Onder andere door presentaties te houden over de ontwikkelingen die nu bezig zijn en door workshops en masterclasses te geven om, samen met bedrijven, de eerste stappen in deze richting te zetten.

Om dit extra onder de aandacht te brengen hebben wij deze korte documentaire gemaakt. Hierin kijken we onder andere naar wat 3D printen is en naar de kansen die dit biedt voor MKB bedrijven.

Iets voor uw bedrijf?

Bent u ook hard bezig met nieuwe producten of diensten? En wil u graag hier een verhaal over vertellen aan uw klanten in de vorm van een Mini documentaire? Neem geheel vrijblijvend eens contact met ons op! Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden!