ADV Media Productions is onderdeel van Adviesbureau De Versnelling. Van huis uit is Adviesbureau De Versnelling gespecialiseerd in management consulting op het gebied van Veiligheid, Gezondheid & Innovatie. Voor de uitvoering van een aantal projecten bij opdrachtgevers wilden wij video inzetten. Een speurtocht over internet leverde alleen videomakers op met torenhoge tarieven en daar was bij onze opdrachtgever onvoldoende budget voor beschikbaar.

Betaalbaar video maken; bereikbaar voor iedereen

Daarom zijn we gestart met het uitvoeren van videoproducties in eigen beheer. Te beginnen met investeringen en apparatuur en vooral kennis, maar ook vooral door te leren door het maken van videoproducties. Inmiddels hebben we medewerkers met een opleiding in mediamanagement en kunnen we ook videoproducties aanbieden buiten onze normale projecten. En dan wel met het uitgangspunt dat het vooral voor MKB-bedrijven aantrekkelijk moet zijn, zowel qua prijs als kwaliteit.

Video producties maken is niet iets wat je alleen doet. We doen dit niet alleen samen met de klant maar ook binnen ADV Media Productions werken we met een team samen om aantrekkelijke producties voor u te maken. Wie deze mensen zijn? Ontmoet ze hieronder!

Erik van Diest
Erik van DiestAccount- & Media Manager, Producer & Editor
Erik van Diest is de jongste toevoeging aan het bedrijf. Na zijn studies Science, Business & Innovation en Innovation management is het zijn nieuwe doel om de MKB’ers van deze wereld met innovatie klaar te stomen voor de toekomst.
In zijn vrije tijd houdt hij zich graag bezig met fotograferen en het zien van al het moois wat de wereld te bieden heeft.

Binnen ADV Media Productions houdt hij zich bezig met het totale projectmanagement en voert daarbij grote delen uit, van het organiseren van de shoot tot het filmen en editen. Zijn droom is om het verhaal te vertellen van zoveel mogelijk bedrijven door video voor ieder bedrijf beschikbaar te maken.

Hans van Diest
Hans van DiestAccountmanager - Editor
Hans van Diest heeft een achtergrond in HRM en Gedrag en Veiligheid. Naast grote organisaties werkt hij veel voor MKB-bedrijven die vooruit willen en vaak snel groeien. Opdrachtgevers noemen vaak zijn nuchtere kijk op problemen, waarbij de oplossingen zowel zakelijk als menselijk zijn.

Bij ADV Media Productions houdt hij zich voornamelijk bezig met accountmanagement en valt bij gelegenheid in als cameraman of editor.