Stel, ik wil een video laten maken voor mijn bedrijf. Ik ga dan eens wat surfen op internet naar ideeën. Ik bedenk eens wat ik zelf eigenlijk voor video wil. En, niet te vergeten, ik bedenk wat ik daar ongeveer aan kwijt wil zijn. Met deze dingen in gedachten ga ik dan op zoek naar iemand die dat voor mij kan doen. De kans is echter best aanwezig dat mijn wensen en budget niet helemaal (of zelfs helemaal niet) overeen komen. De makkelijke keuze op dat moment is om dan het idee maar te parkeren tot er iemand anders met een goed idee komt om het wel mogelijk te maken.

Er is echter ook een andere, misschien wat minder voor de hand liggende keuze. Ik geef mijn wensen, ideeën en budget doorgeef aan iemand die een video voor mij kan maken en dan vraag ik eens wat die voor mogelijkheden heeft voor het budget wat ik heb.

Het ‘Ontdek de mogelijkheden!’ aanbod

ADV Media Productions biedt u deze mogelijkheid. U stuurt ons uw idee voor een video en geeft aan wat uw budget is, dan laten wij u zien wat de mogelijkheden zijn en doen wij een passende aanbieding aan u. De kans bestaat dat wij u iets anders aanbieden dan wat u in eerste instantie in gedachten had. Wij gaan bij deze aanbiedingen uit van de de boodschap die u wil overbrengen en hoe we dat voor u in een video kunnen verpakken tegen een prijs die voor u aantrekkelijk is.

Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een simpele slidevideo voor een klein bedrag. Maar het kan ook dat wij een een bedrijfsvideo of videoserie voorstellen met diverse interviews voor een groter bedrag. U laat ons uw wensen en budget weten en wij doen u een passend voorstel. Zo maken wij video marketing voor (bijna) iedereen bereikbaar.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die wij u kunnen bieden!