Een video maken op onze manier

Traditioneel gaat er veel tijd zitten in de voorbereiding bij het maken van een film. Dat is logisch want het materiaal was in verleden duur en opnames opnieuw moeten doen dus niet aantrekkelijk. Vanuit die gedachte zijn scripts en storyboards ontstaan en die zijn zeker handig als er een groot productieteam bij betrokken is.

Nadeel is dat er veel tijd in de voorbereiding gaat zitten, die ook in de prijs terug te vinden is. Daarom maken wij geen uitgebreide scripts en storyboards voor onze producties. Wij maken de video en laten u vervolgens het eerste resultaat zien. In overleg passen we eventueel de video nog wat aan. Pas dan besluit u of u de video wilt hebben of niet. Als dat zo is, hebben we een deal en betaalt u ons de vooraf afgesproken vergoeding.

En mocht het resultaat helemaal niet zijn wat u in gedachten had, dan sluiten we het project af en heeft u geen kosten. Wij accepteren dat risico omdat we weten wat we kunnen en met deze werkwijze een prettige prijs kunnen aanbieden.

In stappen

  • U geeft aan welk type video u wilt hebben
  • We bespreken uw wensen en bevestigen dat met een e-mail, inclusief de prijs
  • We maken de opnames en verzorgen de montage inclusief achtergrondmuziek en eventuele voice-over
  • U beoordeelt het resultaat door middel van een speciale website
  • (Eventueel passen we kleine dingen nog aan)
  • U bent tevreden, dan hebben we een deal en betaalt u de afgesproken prijs
  • U bent niet tevreden, we sluiten het project af en hebben in ieder geval een leuke dag gehad.

Maatwerk

Soms hebben opdrachtgevers wensen die niet in onze standaard producten zitten. Maar ook voor hen kunnen wij een video maken! We bespreken dan deze wensen uitgebreid en maken graag een maatwerk offerte voor u. Meer hierover weten? Neem contact met ons op!