Een film maken – onze opties

Als het aankomt op een film maken zijn er eindeloos veel opties om uit te kiezen. Zo kunt u bijvoorbeeld keuzes maken in hoe u het verhaal verteld, maar ook keuzes of u alleen foto’s gaat gebruiken of dat u veel bewegende beelden wil gebruiken. Om u daarmee op weg te helpen hebben wij een aantal standaard producten ontwikkeld om u te helpen bij het kiezen. Bekijk hieronder de opties en klik door voor meer informatie over het product en voorbeelden.

Mocht u vragen hebben, neem dan vooral contact met ons op! Wij helpen u graag bij het totale proces van een film maken voor uw bedrijf of uzelf.

Waarom standaard producten?

“Een film maken is toch iets unieks, iets dat voornamelijk creatief is? Waarom dan standaard producten?” is een vraag die we regelmatig krijgen.

Onze standaard video’s bieden ondernemers een paar flinke voordelen. Doordat we standaard producten gebruiken, kunnen we de productie efficiënt inrichten. En dat vertaalt zich in een lagere prijs. Dat geldt onverkort ook voor de mensen die naar een andere baan op zoek zijn en een sollicitatie video willen inzetten.

Voor ondernemers die de eerste voorzichtige stappen willen zetten met video voor hun bedrijf, is het lastig om vooraf een goed beeld te krijgen van wat je nu precies krijgt voor wat je betaalt. Met onze standaardproducten is een groot deel van die onduidelijkheid weg.

En mocht u nou toch op zoek zijn naar iets wat niet past binnen de standaardproducten, dan bieden wij ook maatwerk aan. Neem daarvoor ook contact met ons op, dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u!

FAQ – Vaak gestelde vragen

Bezoekers van internet nemen weinig tijd. Daarom zijn onze video’s kort (maar krachtig). Een slidevideo duurt zo’n halve minuut, een productvideo iets meer dan een minuut en een bedrijfsvideo proberen we tot maximaal twee en halve minuut te beperken.
Muziek is als de kruiden die een kok in zijn gerecht gebruikt: het bepaalt voor een groot deel de sfeer van een video. Standaard hebben we een flinke verzameling, waarvoor de rechten zijn betaald. Daarvan maken we gebruik bij onze producties.

Als u andere muziek wilt kan dat, maar die moet u dan zelf aanleveren, inclusief bewijs dat u de rechten heeft om de muziek ten gehore te brengen.

Kleine lettertjes houden we niet zo van. Daarom mag u de opgeleverde video zo veel en zo vaak gebruiken op elke plaats die u wilt. We leggen geen beperkingen op, zoals ‘alleen gebruiken op Internet’ of ‘niet gebruiken voor landelijke televisie’.
In de videowereld wordt steeds gezocht naar mogelijkheden om mooiere en betere beelden vast te leggen. HD en Full-HD zijn bekende begrippen, de volgende stap is 4k. Die techniek levert gedetailleerde beelden op bioscoopscherm formaat. Wij leveren dat (nog) niet, omdat de nadelen voor onze klanten nog niet opwegen tegen de voordelen. Lees meer>
De vragen hierboven zijn veel gestelde vragen, maar als u een andere vraag heeft: stel hem gerust via onze contactpagina>