Een van de eerste, en ook meest belangrijke vragen die ons vaak gesteld wordt is: “Wat moet dat kosten, zo’n video maken?” Het liefst zouden we daar een simpel rechttoe-rechtaan antwoord op geven, maar zo simpel is het helaas niet.

Een boodschappen wagentje of luxe sportwagen?

Vergelijk het maken van een video maar met het kopen van een auto. Je hebt ze in alle soorten en maten: van een simpel boodschappen autootje tot de meest luxe sportwagen en alles er tussenin. En allemaal met hun eigen prijs. De vraag die je jezelf dus eerder moet stellen is: “Waar ben ik naar op zoek en wat wil ik daar aan uitgeven?”

Zodra je dit in gedachten hebt kun je ook makkelijker praten over wat wij voor je kunnen betekenen. Vanaf €99,- kunnen we bijvoorbeeld al van een stel foto’s een korte video maken voor je.
Maar je kunt ook uitgaan van een standaard middenklasse film (vanaf €299) die je uitbreidt met extra opnames op meerdere locaties, professionele interviews en voice-overs. In principe zijn alle opties mogelijk, maar wel tegen een meerprijs per optie. Zo bouwen wij ook onze prijzen voor u op.

Kan ik ook een deel van het video maken zelf doen om de prijs wat lager te houden?

Jazeker, u kunt bijvoorbeeld de voice-over laten inspreken door een van uw eigen medewerkers. Scheelt niet alleen in de kosten, maar is ook nog eens goed voor het gevoel dat het hele bedrijf betrokken is bij het maken van de film.
Daarnaast is het vaak ook mogelijk om veel gebruikte beelden te kopen waardoor we deze niet zelf hoeven te maken. Wil u bijvoorbeeld graag beelden van een grote stad, dan kunnen we deze online voor u kopen waardoor we niet naar de locatie hoeven om deze op te nemen. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten van het video maken.

Nieuwsgierig naar wat het voor u zou kosten?

We hebben een simpele online tool waarmee u een eerste schatting kunt maken van de kosten om uw video te maken (direct hieronder). Daarnaast kan het natuurlijk ook omgekeerd. Als u uw budget en uw idee voor een film aan ons doorgeeft dan doen wij u graag een passende aanbieding. Voor een eerste idee kunt u vast kijken in de tabel hieronder. En neem daarna contact met ons op om de mogelijkheden voor uw video te bespreken!

[estimation_form form_id=”1″]

N.B. De definitieve afspraken maken we pas na de zogenaamde ‘briefing’ en bevestigen we vervolgens per e-mail. Zodra u dan akkoord geeft, gaan we aan de slag. Daarmee weet u precies waar u aan toe bent.